Salahane İlkokulu
SALAHANE MAH. SALAHANE/4 SK. SALAHANE ILKOKULU VE ORTA OKULU BLOK NO 23 ÇALDIRAN / VAN

VİZYON

Okulumuz gerçek yaşamı eğitim süreci ile bütünleştirmeye çalışırken esnek katılımcı ve demokratik okul kültürü ile örgütlemenin önemine inanır. Bu anlayış ve yaklaşımda okul kültürünü oluşturur. Okul kültürü öğrenciye ve başarıya değer veren herkesten yüksek performans bekleyen, öğrencilerin etkin öğrenmesine yol açan, düzen ve disiplin isteyen ve akademik işbirliğini özendiren bir inanç sistemi olarak belirlenir.                  Okulumuz bunun oluşmasına hizmet edebilecek gerekli idari, mali ve diğer mekanizmayı kurmak, süreçleri başlatmak ve yürütmek için vardır.

MİSYON

.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM(1.2.3. SINIFLAR ÖĞLE, 4. SINIFLAR SABAH)

İKİLİ ÖĞRETİM(1.2.3. SINIFLAR ÖĞLE, 4. SINIFLAR SABAH)